لیست اختراعات محمدرضا نيري
از اين وسيله در مرحله نخست براي توليد برق و در مرحله بعد براي توليد آبگرم منازل و ساختمانهاي تجاري و شهرك هاي صنعتي استفاده ميشود. تفاوتي كه در اين وسيله نسبت به ساير دستگاه هاي توليد برق ديده ميشود،توليد همزمان آب گرم ميباشد. تفاوت ديگر مي توان به طور تقريبي به نداشتن هرگونه اگزاست مخرب خروجي اشاره كرد،چون اين نيروگاه كوچك با بهره 80تا95درصدي از انرژي پاك خورشيد كار مي كند. مزيت ديگري كه دارد اين است كه اين دستگاه را به راحتي ميتوان از توان پايين به توان بالا رساند،بدين صورت كه در اين دستگاه با توجه به اصلهاي به كار گرفته شده در فيزيك كوانتوم، از حالت انتگرالي وريز كردن استفاده شده.
نانو باتري – خازن كربني داراي ظرفيت بالاي ذخيره سازي بارهاي مثبت و منفي درون خود بوده و از اين جهت مي توانيم به عنوان باتري از آن بهره بگيريم و چون برخلاف باتري هاي معمولي از الكتروليت كربني استفاده مي كند بسياري از مراحل باتري هاي معمول را حذف كرده در واقع به دليل عايق بودن و استفاده از ميدان هاي الكتريكي كوچك نوعي كش مولكولي را به دو سمت الكتروليت القاء مي كند پس مشكلات زيادي را رفع نموده و هم مي توانيم به عنوان خازن از آن بهره برداري كنيم. ذخيره سازي بار منفي به توسط الكترود كاتد از جنس كربن بوده كه ماده اي فراوان در محيط مي باشد و با كمترين هزينه مي توان آن را تبديل به شرايط مورد نظر براي استفاده نمود. الكتروليت يا دي الكتريت نيز از جنس كربن خاصي بوده كه با توجه به خاصيت كوانتومي – تونلي الكترون عمل نموده و مي تواند هم براي باتري و هم براي خازن استفاده شود. در كل اين باتري با بهره گيري از خاصيت نانويي كه دارد مي تواند در حجم كم ظرفيت بالايي را ارائه دهد و قابليت انعطاف زيادي دارد
كاليبراتور حسگرهاي RTD بر مبناي سوييچزني مقاومتهاي پايه يك ابزار نوين جهت كاليبره كردن حسگرهاي RTD موجود در صنعت است. اساس توليد مقاومت معادل RTD در كاليبراتورهاي رايج موجود در صنعت، استفاده از ناحيه اهمي ترانزيستورهاي FET است. مشكل اصلي اين روش وابستگي زياد به شرايط محيطي و نياز به يك مرجع بسيار دقيق براي توليد ولتاژ است. براي برطرف كردن اين مشكل ميتوان از روش سوييچزني مقاومتهاي دقيق استفاده كرد. در اين روش تعدادي مقاومت دقيق با الگوريتمي خاص (كه با بهينهسازي نرم افزاري به دست ميآيند) توسط سوييچهاي الكترونيكي كه از يك ميكروكنترلر فرمان ميگيرند، با يكديگر موازي ميشوند. براي به دست آوردن مقادير اين مقاومتهاي پايه نيز از يك الگوريتم بهينهسازي نرمافزاري استفاده شده است تا حداكثر دقت مورد نياز حاصل شود. از آنجايي كه اين مقاومت ها با يكديگر موازي ميشوند، تاثير تلورانس اندك مقاومتهاي پايه در مقاومت توليدشدهي نهايي بسيار كم خواهد بود. علاوه بر اين، اين مقاومتها نسبت به FETها در برابر تغييرات عوامل محيطي (به ويژه تغييرات دما) مقاومتر هستند. اين كاليبراتور خروجي انواع مختلف RTD مانند PT100، PT200، CU100، NI100، NI120 و ... را با خطاي كمتر از 0/1 اهم شبيهسازي ميكند.
اين اختراع با استفاده از آيروديناميك خاص پره ها و دو كانوني شدن آن كنترل نور و حرارت را يك زمان انحام داده و با نوارهاي توليد حفره و الكترون از حرارت آن استفاده كرده و با استفاده از صفحات نوري چسبيده شده در تقعر پره ها الكتريسيته توليد كرده وبا استفاده از خود آيروديناميك پره ها و پوسته هاي محرك از انرژي باد استفاده برده و الكتريسيته را توليد مي نمايد. اين اختراع اين قابليت را دارد كه با كوانتومي نمودن قطعات تشكيل دهنده آن، سر هم بندي را با همان قطعات استفاده شده براي محثول خنگي ادامه داده و توليد صنعتي را داشته باشيم.پس در يك زمان با يك دستگاه از نور و گرما و باد براي توليد الكتريسيته استفاده شده است.
در طرح دوچرخه اشتراكي بدون آنكه كاربر هزينه يك دوچرخه شخصي را بپردازد و مسئوليت نگهداري و حمل دوچرخه شخصي را بر گردن بگيرد ميتواند از سامانه دوچرخه اشتراكي كه از پيش در آن ثبتنام نموده است استفاده كند. اين امكان ميتواند چالش مايل آخر حركت را براي بسياري از كاربران حل كند. در اين اختراع قفل الكترومكانيكي ويژهي سامانه دوچرخههاي هوشمند اشتراكي بدون ايستگاه معرفي مي گردد. در اين اختراع قفل الكترومكانيكي ويژه اي بر روي چرخ دوچرخه نصب گرديده است كه كاربر ميتواند به طرق مختلف انرا آزاد كرده و از دوچرخه استفاده نمايد و در نهايت نيز چرخ دوچرخه را در محل دلخواه به كمك مكانيزم نصب شده قفل نمايد و دوچرخه را براي استفاده ساير افراد رها سازد. در اين طرح قفل طراحيشده داراي حسگر لمسي ويژهاي است كه امكان بيدار كردن پردازنده قفل را مهيا ميكند و اين ويژگي ميزان مصرف انرژي الكتريكي موردنياز قفل كه چالشي جدي در اين سامانه هاست به حداقل ميرساند. علاوه برآن سيستم معرفيشده در اين اظهارنامه بهشتابسنج مجهز گشته تا مكانيزمي جهت جلوگيري از سرقت و آسيب رسيدن به دوچرخه فراهم آيد كه اين مكانيزم علاوه بر جلوگيري از سرقت، امكان بيدار كردن قفل را مهيا مي كند و همچنين داده هاي ذخيره شده از حسگرها قابليت استفاده تجاري دارد. چالش شارژ باتري در اين سيستمها بسيار مهم است و از اين رو نحوهي برنامهنويسي، انتخاب سختافزار، ميزان دادهي ارسالي به سرور و از سرور به قفل به گونه اي انتخاب شده تا طول عمر باتري قفل افزايش يابد و همچنين سناريوهاي ديگر جهت شارژ باتري انديشيده شده است.
موارد یافت شده: 5